Skoreol i plast, 92 x 30,5 x 55 cm, sort

399 kr.

Opbevar dine sko stilfuldt og organiseret med vores skoreol i plast. Perfekt til enhver indgang med dens elegante design og holdbare kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100644370335 Kategori:

Træd ind i en verden af organiseret skønhed med vores fantastiske skoreol i plast i sort farve. Sko er ikke bare fodtøj – de er en del af din personlige stil og identitet. Og med vores skoreol kan du opbevare dine sko på en måde, som ikke kun holder dem organiserede, men også viser dem frem som kunstværker.

Denne skoreol er designet til at være både praktisk og stilfuld. Med dimensionerne 92 x 30,5 x 55 cm har den rigelig plads til alle dine yndlingssko. De solide metalrør og plastikstik sikrer, at reolen er stabil og holdbar, så du kan opbevare dine sko sikkert og godt.

Med en max statisk belastningskapacitet på 1,6 kg pr. niveau og op til 5 kg i alt kan du opbevare både lette ballerinaer og tunge vinterstøvler på denne skoreol. Det betyder, at du kan have alle dine sko samlet på ét sted uden at bekymre dig om plads eller vægtbegrænsninger.

Skohylden leveres med en praktisk vejledning, der gør samlingen til en leg, så du kan nyde din nye organisering med det samme. Den sorte farve tilføjer et elegant og tidløst touch til enhver indretning, uanset om det er i entréen, soveværelset eller walk-in-closettet.

Så tag kontrol over din skoverden med vores skoreol i plast i sort farve. Lad dine sko skinne og hold dem organiserede på en måde, der afspejler din sans for stil og orden. Gør dig klar til at træde ind i en verden af skønhed og funktionalitet med vores skoreol – et must-have for enhver skoentusiast.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol i plast, 92 x 30,5 x 55 cm, sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.