Tilbud!

TORNA DESIGN Onpa skoreol, m. 2 hylder – sort stål (B:71,5)

Original price was: 1.649 kr..Current price is: 1.484 kr..

Optimer din opbevaringsplads med stil med TORNA DESIGN Onpa skoreol. Elegant sort stål, 2 hylder, 71,5 cm bredde. Skab orden med flair.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600202386418 Kategori:

TORNA DESIGN Onpa skoreolen er et fantastisk tilføjelse til enhver entré eller garderobe, der ønsker at kombinere stil med funktionalitet. Denne elegante skoreol er designet med tanke på både æstetik og praktisk opbevaring af sko.

Skoreolen er konstrueret med to hylder lavet af slidstærkt sort pulverlakeret stål, hvilket giver den et moderne og industrielt udseende. Den lukkede konstruktion af skoreolen på siderne sikrer, at skoene opbevares diskret og ordentligt, hvilket skaber en organiseret og ryddelig indgang til dit hjem.

Med plads til op til syv par sko giver TORNA DESIGN Onpa skoreolen dig mulighed for at holde styr på dine favoritsko samtidig med at du tilføjer et strejf af stil til din boligindretning. Den slanke og kompakte størrelse på skoreolen gør den velegnet til selv mindre rum, så du kan nyde godt af dens funktionalitet uanset din boligs størrelse.

Udover at være en praktisk opbevaringsløsning, tilføjer TORNA DESIGN Onpa skoreolen også en element af elegance og modernitet til dit hjem. Den enkle og raffinerede æstetik gør skoreolen til et stilfuldt accessories, der passer perfekt til enhver boligindretning.

Investér i TORNA DESIGN Onpa skoreolen i dag, og skab en indbydende entré, der både er funktionel og smukt designet. Lad din kreativitet udfolde sig, og lad dine sko skinne med denne fantastiske skoreol fra Torna Design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORNA DESIGN Onpa skoreol, m. 2 hylder – sort stål (B:71,5)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.