Tilbud!

TORNA DESIGN Onpa skoreol, m. 2 hylder – sort stål (B:101,5)

Original price was: 1.849 kr..Current price is: 1.664 kr..

Opbevar dine sko stilfuldt og organiseret med TORNA DESIGN Onpa skoreol i sort stål. Plads til op til to hylder og 101,5 cm bredde.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600202386419 Kategori:

Skab orden og stil med TORNA DESIGN Onpa skoreol i sort stål. Denne elegante og moderne skoreol er det perfekte tilbehør til din entré eller gang, og vil ikke kun hjælpe dig med at organisere dine sko, men også tilføre et strejf af elegance til dit hjem.

Med plads til op til 10 par sko er denne skoreol ideel til familier eller skofanatikere, der ønsker en praktisk og stilfuld opbevaringsløsning til deres fodtøj. Den sort pulverlakerede stålkonstruktion giver skoreolen et robust og holdbart design, der vil kunne holde til daglig brug i lang tid.

Det unikke design med lukkede sider sikrer, at dine sko opbevares diskret og organiseret, så din entré altid ser præsentabel og ryddelig ud. Den slanke og minimalistiske æstetik passer perfekt til et industrielt eller moderne indretningstema og vil være en smuk tilføjelse til enhver hjemmedekoration.

Med en bredde på 101,5 cm har denne skoreol rigeligt med plads til skosamlingen i en travl husstand, og de to hylder giver mulighed for at opdele skoene efter sæson, farve eller brug. Uanset om du er en skoentusiast eller bare ønsker at holde styr på familiens fodtøj, vil TORNA DESIGN Onpa skoreol med sikkerhed være et praktisk og stilfuldt valg.

Invester i orden, stil og funktionalitet i dit hjem med TORNA DESIGN Onpa skoreol i sort stål. Lad dine sko få en berigende og elegant plads at hvile på, og skab en indbydende og velorganiseret entré, der vil imponere dine gæster og bringe glæde til din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORNA DESIGN Onpa skoreol, m. 2 hylder – sort stål (B:101,5)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.