Tilbud!

Skoreol 94x37x125 cm PP sort

Original price was: 650 kr..Current price is: 498 kr..

Optimer din opbevaringsplads med vores stilfulde skoreol. Hold orden på skoene med denne robuste og pladsbesparende løsning. Let at samle.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800117779592 Kategori:

Skoreol 94x37x125 cm PP sort er den ultimative opbevaringsløsning til dine sko og accessories. Med denne skoreol kan du nemt og elegant organisere dine sko, støvler og tasker samt andre accessories på en praktisk og pladsbesparende måde.

Denne skoreol er designet til at passe perfekt ind i ethvert rum i dit hjem, fra entréen til soveværelset eller endda garderobeskabet. Den sorte farve og det elegante design gør, at skoreolen vil se stilfuld ud i enhver indretning. Den har gode dimensioner på 94x37x125 cm, hvilket giver rigeligt plads til både dine hverdagssko og festsko.

Skoholderen er lavet af holdbare PP-plastikpaneler, som er vandafvisende og kræver minimal vedligeholdelse. Den robuste stålkonstruktion sikrer, at skoreolen er stabil og solid, så du trygt kan opbevare dine sko uden bekymringer. Den er nem at samle og let at flytte rundt på, så du kan tilpasse din opbevaringsløsning efter behov.

Med Skoreol 94x37x125 cm PP sort kan du skabe orden og system i dit skosamling på en elegant og stilfuld måde. Giv dine sko og accessories den opmærksomhed, de fortjener, og lad dem stå fremme på en smuk og praktisk skoholder. Invester i kvalitet og funktionalitet med denne skoreol, der løfter din opbevaringsløsning til nye højder og gør hverdagen lidt mere organiseret og overskuelig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 94x37x125 cm PP sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.