Tilbud!
,

Skoreol 150x35x45 cm konstrueret træ sort

Original price was: 440 kr..Current price is: 392 kr..

Få styr på dine sko med stil og orden. Vores skoreol i konstrueret træ i elegant sort, 150x35x45 cm, giver dig den perfekte opbevaringsløsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800161375529 Kategorier: ,

Skoreolen 150x35x45 cm i konstrueret træ i sort er det perfekte møbelstykke til at organisere dine skosamlinger og tilføje et strejf af elegance til dit hjem. Med sin robuste konstruktion af konstrueret træ, er denne skoreol både holdbar og stærk, og dens smukke sorte finish tilføjer et stilfuldt og moderne touch til enhver indretning.

Med dimensionerne 150x35x45 cm giver denne skoreol rigelig opbevaringsplads til både par sko, støvler og sneakers. Ikke kun skaber den orden og ryddelighed i dit hjem, men den hjælper også med at beskytte dine sko mod støv og skader, hvilket forlænger deres levetid.

Den glatte overflade af konstrueret træ gør rengøring af skoreolen let og problemfri. Fugtafvisende egenskaber giver dig sikkerhed for, at dine sko opbevares sikkert og sikkert uden risiko for skimmel eller skade. Skoreolens enkle og elegante design passer perfekt ind i ethvert rum, hvad enten det er i gangen, soveværelset eller garderoben.

Med skoreolen 150x35x45 cm i konstrueret træ i sort kan du organisere dine sko på en elegant og funktionel måde, samtidig med at du tilføjer et stilfuldt præg til dit hjem. Lad dine sko skinne og din indretning stråle med denne smukke og praktiske skoreol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 150x35x45 cm konstrueret træ sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.