TORNA DESIGN Gabi 100 skoreol, m. 2 hylder – hvid stål (B:103)

1.649 kr.

Få styr på dine sko med stil og elegance. Skoreolen Gabi 100 er den perfekte løsning til at organisere dine sko og skabe et pænt look i entréen.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600203646259 Kategori:

TORNA DESIGN Gabi 100 skoreolen er det ultimative valg, når det kommer til at organisere dine sko på en elegant og funktionel måde. Med plads til op til ti par sko, vil denne skoreol hjælpe med at holde dine sko samlet og pænt præsenteret i dit hjem.

Denne Gabi skoreol er konstrueret i hvidt pulverlakeret stål med et stilrent og minimalistisk design, der passer smukt ind i enhver boligindretning. Den åbne konstruktion gør det nemt at se og vælge dine sko, samtidig med at den tilføjer et luftigt og rummeligt udtryk til rummet.

Med to hylder har du rigelig plads til at opbevare ikke kun dine sko, men også andre accessories som tasker, hatte eller varm tøj. Denne skoreol er ikke kun praktisk, men tilføjer også en touch af elegance og stil til dit hjem.

Organisér dine sko på en smuk og effektiv måde med TORNA DESIGN Gabi 100 skoreolen. Lad dine sko blive en del af din indretning og skab en velorganiseret og stilfuld atmosfære i dit hjem. Invester i kvalitet, funktionalitet og æstetik med denne skoreol fra Torna Design. Gør dig selv og dine sko en tjeneste ved at tilføje dette praktiske og elegante møbel til dit hjem i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORNA DESIGN Gabi 100 skoreol, m. 2 hylder – hvid stål (B:103)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.