Tilbud!
,

Skoreol 54x34x100,5 cm konstrueret træ hvid

Original price was: 716 kr..Current price is: 568 kr..

Få styr på dine sko og spar plads med vores elegante skoreol i konstrueret træ og hvid finish. Opgrader din opbevaring i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800196559307 Kategorier: ,

er ideel til både små og store rum, da den har en kompakt størrelse på 54x34x100,5 cm. Med tre hylder har du rigelig plads til at opbevare flere par sko, støvler eller andre accessories.

Den hvide farve på skoreolen tilføjer et friskt og rent udtryk til dit hjem, og den enkle konstruktion giver et moderne og stilfuldt look. Uanset om du placerer den i entréen, soveværelset eller i garderoben, vil denne skoreol skabe orden og samtidig være en dekorativ tilføjelse til din indretning.

Det konstruerede træ, som reolen er lavet af, er let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør den ideel til daglig brug. Du kan nemt samle skoreolen med de medfølgende instruktioner, så du hurtigt kan nyde godt af dens praktiske og stilfulde funktioner.

Invester i denne skoreol og oplev, hvordan den kan forvandle dit hjem ved at skabe orden, elegance og stil. Med dens holdbare konstruktion og stilfulde design vil denne skoreol være en pålidelig og æstetisk tilføjelse til dit hjem i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 54x34x100,5 cm konstrueret træ hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.