Tilbud!
,

Skoreoler 2 stk. 27,5x27x102 cm konstrueret træ røget egetræ

Original price was: 656 kr..Current price is: 478 kr..

Få styr på dine sko med disse elegante skoreoler af konstrueret træ i røget egetræfinish. Spar plads og få styr på din indretningsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800117776151 Kategorier: ,

Foren funktionalitet med stil med disse smukke skoreoler i røget egetræ. Glem alt om rod og kaos i gangen – med disse elegante og praktiske skoreoler kan du organisere dine sko på en stilfuld måde.

Disse skoreoler er ikke bare en måde at opbevare dine sko på – de er et designelement i sig selv. Lavet af konstrueret træ af høj kvalitet, har de en glat overflade og et tidløst udseende, der passer til enhver indretningsstil. Det røgede egetræ tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert rum.

Med dimensionerne 27,5x27x102 cm er disse skoreoler kompakte nok til ikke at fylde for meget plads, samtidig med at de giver tilstrækkelig opbevaringsplads til flere par sko. Du kan nemt placere dem i gangen, garderoben eller endda i soveværelset for at holde dine sko organiseret og let tilgængelige.

Det konstruerede træ, der er brugt til disse skoreoler, er ikke kun stærkt og stabilt, det er også fugtafvisende, hvilket sikrer, at dine sko opbevares sikkert og beskyttet mod skader. Den holdbare konstruktion betyder, at du vil have glæde af disse skoreoler i mange år fremover.

Sættet indeholder to skoreoler, så du kan opbevare endnu flere sko og holde orden i din garderobe. Frigør plads og skab en strømlinet og stilfuld opbevaringsløsning med disse skoreoler i røget egetræ. Gør din hverdag lettere og dit hjem mere organiseret med dette elegante og funktionelle tilbehør.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreoler 2 stk. 27,5x27x102 cm konstrueret træ røget egetræ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.