Tilbud!
,

Skoreol 27,5x27x102 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

Original price was: 430 kr..Current price is: 396 kr..

Opbevar dine sko stilfuldt og organiseret med vores elegante skoreol i konstrueret træ. Ideel til enhver entré – få styr på dine sko med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800117776152 Kategorier: ,

Denne skoreol i konstrueret træ er den perfekte løsning til at organisere dine sko og holde dine omgivelser ryddelige og stilfulde. Med dimensionerne 27,5x27x102 cm er denne skoreol ideel til små rum eller entréer, hvor pladsen er trang, men organisering er afgørende.

Denne skoreol er konstrueret af høj kvalitet træ og er designet til at være både stærk, stabil og modstandsdygtig over for fugt, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og brugervenlighed. Den smukke grå sonoma-eg finish tilføjer et moderne touch til enhver indretning og passer perfekt til forskellige stilarter.

Med tre hylder kan denne skoreol rumme op til 9-12 par sko, afhængigt af størrelse og type. Du kan nemt organisere dine sko efter sæson, farve eller lejlighed og have dem lige ved hånden, når du har brug for dem. Aldrig mere vil du skulle lede efter den rigtige sko, da de alle vil være lette at få adgang til og synlige på denne praktiske og elegante skoreol.

Uanset om du bor i en lejlighed, et hus eller et kollegieværelse, vil denne skoreol være en værdifuld tilføjelse til dit hjem, der hjælper med at holde dine sko organiseret og dine rum ryddelige. Lad denne skoreol være dit vigtige redskab til at skabe en funktionel og smuk entré, hvor du og dine gæster altid føler sig velkomne og velordnede.

Investér i denne skoreol i dag og nyd fordelene ved en velorganiseret garderobe med stil og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 27,5x27x102 cm konstrueret træ grå sonoma-eg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.