Tilbud!
,

Skoreol 54x34x183 cm konstrueret træ røget egetræ

Original price was: 1.672 kr..Current price is: 1.516 kr..

Optimer din opbevaringsplads med vores elegante skoreol i røget egetræ. Hold styr på dine sko og tilføj stil til dit hjem – Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800118637657 Kategorier: ,

Skoreolen med målene 54x34x183 cm er det perfekte møbel til at organisere dine sko på en stilfuld og praktisk måde. Skabt af konstrueret træ i en smuk røget egetræsfinish, udstråler denne skoreol en elegance, der vil komplimentere enhver indretning.

Med en solid konstruktion og en glat overflade er denne skoreol ikke kun holdbar, men også let at rengøre og vedligeholde. Den fugtafvisende egenskab sikrer, at dine sko opbevares sikkert og beskyttes mod eventuel skade.

Skoreolen tilbyder rigelig opbevaringsplads til alle dine sko, støvler og mere. De tre hylder giver dig mulighed for at organisere dine sko efter type, farve eller sæson, hvilket hjælper dig med at finde det, du leder efter på ingen tid.

Med en højde på 183 cm er denne skoreol pladsbesparende og passer perfekt ind i både små og store rum. Den elegante design gør det til et smukt og funktionelt tilføjelse til din entré, gang eller soveværelse.

Tag farvel til rodet og kaoset med denne smukke skoreol, der ikke kun hjælper dig med at holde styr på dine sko, men også tilføjer et strejf af stil til dit hjem. Lad denne skoreol være dit go-to møbel til at holde dine sko godt organiseret og præsentabelt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 54x34x183 cm konstrueret træ røget egetræ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.