Tilbud!

Skoreol 90x24x117 cm konstrueret træ brun

Original price was: 470 kr..Current price is: 324 kr..

Hold styr på dine sko på en smuk og praktisk måde med vores elegante skoreol i konstrueret træ. Perfekt til enhver entré. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800158026687 Kategori:

Vil du gerne have en skoreol, der ikke kun er praktisk, men også smuk at se på? Så vil denne skoreol i konstrueret træ i brun farve være det perfekte valg for dig. Med dimensionerne 90x24x117 cm har denne skoreol masser af plads til dine sko og støvler, samtidig med at den passer perfekt ind i enhver indretningsstil.

Denne skoreol er konstrueret af robust træ, som giver den en enestående kvalitet med en glat overflade. Træet er både stærkt, stabilt og fugtafvisende, hvilket betyder, at dine sko vil være godt beskyttet mod elementerne. Skoreolen er også udstyret med massivt fyrretræ, som tilføjer en naturlig og rustik charme til ethvert rum.

Med sin brune farve tilføjer denne skoreol varme og hygge til dit hjem, samtidig med at den giver dig en praktisk og ordentlig opbevaringsløsning til dine sko. De tre hylder giver dig mulighed for at organisere dine sko på en overskuelig måde, så du altid kan finde det par, du leder efter.

Uanset om du placerer denne skoreol i entréen, soveværelset eller walk-in-closet, vil den med garanti tiltrække opmærksomhed og skabe en smuk og organiseret atmosfære. Så gør dig selv den tjeneste at investere i denne skoreol i konstrueret træ i brun farve – dine sko vil takke dig for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 90x24x117 cm konstrueret træ brun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.