Tilbud!
,

Skoreol 100x35x50 cm konstrueret træ sonoma-eg

Original price was: 551 kr..Current price is: 410 kr..

Hold styr på dine sko med stil. Vores elegante skoreol i sonoma-eg træ giver praktisk opbevaring og et moderne udtryk til hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800244421411 Kategorier: ,

Skoreolen med målene 100x35x50 cm i konstrueret træ i en smuk sonoma-eg farve er den perfekte løsning til at holde styr på dine sko og samtidig tilføje et elegant touch til dit hjem. Med dens robuste konstruktion og glatte overflade i konstrueret træ er denne skoreol både stærk, stabil og modstandsdygtig over for fugt, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og funktionalitet.

Det stabile stel på skoreolen er pulverlakeret for at sikre ekstra holdbarhed og en flot finish. De tre rummelige hylder giver rigelig plads til opbevaring af forskellige typer sko, og den åbne struktur gør det let at organisere og få adgang til dine sko med lethed. Med dimensionerne 100x35x50 cm er denne skoreol kompakt nok til at passe ind i de fleste rum, samtidig med at den tilbyder tilstrækkelig opbevaringsplads til din skosamling.

Skoreolen er ikke bare en praktisk opbevaringsløsning, men også en stilfuld tilføjelse til din indretning. Den sonoma-eg farve tilføjer varme og karakter til ethvert rum og passer smukt sammen med forskellige indretningsstile. Skab en organiseret og indbydende entré med denne skoreol, der ikke kun holder dine sko i orden, men også beriger dit hjem med sit tidløse design.

Invester i denne skoreol af høj kvalitet, der kombinerer funktion og æstetik på en imponerende måde. Lad din entré skinne med organisering og stil med denne skoreol i konstrueret træ, og lad dine sko blive præsenteret på en smuk og overskuelig måde. Gør dig selv en tjeneste og skab en harmoni mellem funktionalitet og design med denne elegante skoreol – din indretning vil takke dig for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 100x35x50 cm konstrueret træ sonoma-eg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.