Tilbud!

Skoreol 60x35x105 cm konstrueret træ sonoma-eg

Original price was: 715 kr..Current price is: 386 kr..

Et stilfuldt og praktisk skoreol til indretning af din entre. Hold styr på skoene i dette elegante møbel lavet af holdbart træ i smuk sonoma-eg-finish. Optimer din opbevaring i hjemmet i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800279967422 Kategori:

Skoreolen på 60x35x105 cm i smukt sonoma-eg design er den perfekte løsning til at holde dine sko organiserede og dine omgivelser ryddelige. Den er konstrueret af slidstærkt træ med en elegant glat overflade, der ikke kun giver et stilfuldt udseende, men også garanterer holdbarhed, stabilitet og fugtafvisning.

Med rigelig opbevaringsplads til alle dine sko holder denne skoreol dine ting organiserede og let tilgængelige. De fem hylder giver mulighed for at sortere dine sko efter type, farve eller sæson, så du altid nemt kan finde det par, du leder efter.

Det smukke sonoma-eg design tilføjer et touch af elegance og varme til ethvert rum i dit hjem. Skoreolen passer perfekt ind i både moderne og klassisk indretning og kan let integreres i entréer, soveværelser eller garderober.

Med denne skoreol behøver du aldrig mere bekymre dig om rodede gulve eller forsvundne sko. Hold styr på dine sko på en stilfuld måde og skab en mere organiseret og harmonisk atmosfære i dit hjem med denne praktiske og smukke skoreol i sonoma-eg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 60x35x105 cm konstrueret træ sonoma-eg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.