Tilbud!

Skoreol 60x35x105 cm konstrueret træ hvid

Original price was: 747 kr..Current price is: 382 kr..

Optimer din entré med vores elegante skoreol i konstrueret træ. Hold styr på skoene i stil med denne praktiske og stilfulde løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800279967521 Kategori:

Opbevar dine sko på en elegant og organiseret måde med denne smukke skoreol i konstrueret træ. Skoreolen måler 60x35x105 cm og er malet i en stilfuld hvid farve, der passer perfekt ind i ethvert rum. Den smarte konstruktion af træ giver skoreolen en enestående kvalitet med en glat overflade, der ikke kun ser godt ud, men også er utrolig slidstærk og holdbar.

Med denne skoreol kan du nemt holde styr på dine sko og skabe en ryddelig atmosfære i dit hjem. De tre hylder giver rigelig opbevaringsplads til både sneakers, støvler, høje hæle og almindelige sko. Du kan endda bruge toppen af skoreolen til at vise dine favoritsko eller tilbehør.

Den konstruerede trækonstruktion gør skoreolen stabil og robust, så du kan være sikker på, at den kan holde til daglig brug i lang tid. Træet er også fugtafvisende, hvilket hjælper med at beskytte dine sko mod skader forårsaget af overskydende fugt.

Med denne skoreol kan du organisere dine sko på en smuk og praktisk måde, der passer til din stil. Skab en harmonisk og velordnet indretning i dit hjem med denne elegante skoreol, der ikke kun er en praktisk opbevaringsløsning, men også en smuk dekoration til ethvert rum. Bring orden og elegance til dit hjem med denne skoreol i konstrueret træ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 60x35x105 cm konstrueret træ hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.