Tilbud!

Skoreol 40x36x105 cm konstrueret træ hvid højglans

Original price was: 614 kr..Current price is: 316 kr..

Organisér dine sko med stil. Skoreolen i konstrueret træ er ikke kun praktisk, men også elegant med sin hvide højglansfinish. Opbevar dine sko på en smart måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800861288080 Kategori:

Dette elegante skoreol er den perfekte løsning til at organisere dine sko med stil og funktionalitet. Med dimensionerne 40x36x105 cm passer denne skoreol perfekt ind i ethvert rum, uanset om det er i gangen, garderoben eller et soveværelse.

Skoreolen er fremstillet af konstrueret træ i en smuk hvid højglans finish, der tilføjer et strejf af elegance til dit hjem. Den glatte overflade giver reolen et moderne og stilfuldt udseende, der passer perfekt til enhver indretningsstil.

Den slidstærke konstruktion af konstrueret træ sikrer, at denne skoreol er både stærk, stabil og fugtafvisende. Du kan stole på, at dine sko opbevares sikkert og organiseret i denne holdbare skoreol.

Med tre hylder giver denne skoreol rigelig plads til opbevaring af dine sko, så du nemt kan finde det par, du leder efter. Den kompakte størrelse gør det nemt at placere den i ethvert rum uden at optage for meget plads.

Organisér dine sko på en elegant og funktionel måde med denne skoreol. Lad den smukke hvide højglans finish og den holdbare konstruktion af konstrueret træ forbedre dit hjem og skabe et ryddeligt og stilfuldt miljø for dine sko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 40x36x105 cm konstrueret træ hvid højglans”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.